Toyota klar med ny Supra


Toyotas mest ikoniske sportsvogn, Supra, vender tilbage i en helt nye udgave til næste år. Men allerede her i juli får en prototype af den legendariske sportsvogn verdenspremiere på bilfestivalen Goodwood Festival of Speed i England.
 

Udviklingsmodellen vil komme i aktion på den kuperede bane under den berømte motorfest og sætter altså et eksklusivt præg på festivalens 25-års jubilæumsprogram. Toyota Supra prototypen vil blive kørt på den bakkede bane af de to personer, der er ansvarlige for udviklingen, chefingeniør Tetsuya Tada og mesterkøreren Herwig Daenens.
 

Selve afsløringen af, at Toyota Supra vender tilbage, foregik ved den internationale biludstilling i Geneve i Schweiz i marts. Nu kan Toyota bekræfte, at den nye sportsmodel vil være tro mod sin fremtrædende arv som en fuldblods sportsvogn gennem en seks-cylindret frontmotor og baghjulstræk.
 

Kamoufleret prototype
Toyota Supra prototypen bliver under bilfestivalen delvist skjult under en kamouflage bestående af Toyotas motorsportsafdeling, TOYOTA GAZOO Racings, sorte, røde og hvide farver og vil være i aktion alle festivaldagene fra 12. til 15. juli.

De tusindvis af bilfans, der hvert år kommer til motorfesten, får mulighed for et endnu tættere kig på en særlig racing-udgave af sportsvognen med navnet Toyota GR Supra Racing Concept. TOYOTA GAZOO Racing står for udviklingen af racing-udgaven, der første gang blev vist frem i forbindelse med offentliggørelsen af Toyota Supras tilbagevenden.

Den endelige udgave af Toyota Supra bliver vist uden kamouflage i starten af 2019 og introduceres inden sommeren næste år.