Byg din Model 3 nu og få leveret til marts


I dag åbner Model 3 Design Studio offentligt på Teslas hjemmeside i flere europæiske lande, deriblandt Danmark. Reservationsholdere har i de forrige uger haft mulighed for at bestille deres Model 3 for at få de første leveringer, som indledes i februar. Nu åbnes konfiguratoren offentligt på Teslas hjemmeside hvilket gør det muligt for alle, med eller uden en reservation, at designe og bestille Model 3 i Teslas Design Studio.

Model 3 har en WLTP-rækkevidde på op til 560 km. og er designet til at være den sikreste i sin klasse. Dette blev for nylig testet hos U.S National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), hvorefter Model 3 opnåede den mindste sandsynlighed for personskade blandt alle biler nogensinde testet af NHTSA.

Model 3 modtager gratis over-the-air softwareopdateringer som Teslas andre modeller. Dertil er Premium Connectivity inkluderet som standard i et år og omfatter kort med satellitvisning og trafikvisualisering i realtid, Spotify og opdateringer via Wi-Fi og mobilnetværk. Premium-interiørpakke er også inkluderet som standard og omfatter blandt andet opvarming af alle sæder, 4 USB porte, 14 surround højtalere og 1 subwoofer. Ydermere er Teslas unikke Autopilot hardware inkluderet som standard, hvor softwaren kan tilvælges for DKK 41.900.

                                                                                                                  

Model 3 kunder får adgang til det mest udbredte og fleksible ladenetværk på markedet. Teslas globale Supercharger netværk består af 3600 Superchargers fordelt på 430 Supercharger stationer i Europa. I Danmark alene er der 94 Superchargers og 175 Destination Chargers, som muliggør opladning ved udvalgte hoteller, restauranter eller indkøbscentre. Dertil er Model 3 udstyret med CCS ladeport og derfor kompatibel med tredjeparts ladenetværk.

Model 3 Long Range dobbelt motor med firehjulstræk starter, med Teslas finansieringsmulighed, fra DKK 3.524 pr. måned med en udbetaling og løbetid på henholdsvis 35% og 8 år. Derudover er der en række besparelser, inklusive brændstof og grøn ejerafgift.

Den masseproducerede Model 3 er en vigtig milepæl for Teslas mål om at gøre elbiler tilgængelige for alle og dermed accelerere verdens overgang til bæredygtig energi.

Vi vender tilbage med en omfattende test af netop Model 3 senere på foråret.