Danske priser på Honda e!


Honda har afsløret de første officielle prisoplysninger for den nye elbil, Honda e. Masseproduktionsversionen af det længe ventede køretøj afsløres i dag på Frankfurt Motor Show, efter at prototypeversionen er blevet udstillet rundt omkring i Europa sommeren over.

Prisen på Honda e starter fra kr. 277.100,- (inkl. lev. omkostninger) for 136 hk-versionen og stiger til kr. 299.500,- for “Advance”-versionen, der inkluderer yderligere specifikationer og en motorydelse på 153 hk. Honda oplyser, at Honda e kan finansieres fra kr. 2.890,- pr. måned med 20 % udbetaling.

Honda e vil kunne bestilles på udvalgte markeder fra september – inkl. Danmark. Kunderne skal dog ikke forvente levering før sensommer 2020. Kunder i Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Norge er sat til at modtage de første leverancer i sommeren 2020.

Honda e er det første produktionsbatteri-elektriske køretøj, der er blevet lanceret af Honda i Europa, og er det næste skridt i retning af mærkets elektriske vision om at elektrificere 100 % af det europæiske salg i 2025.

Jean-Marc Streng, General Manager for Automobile Division, Honda Motor Europe, udtalte: ”Vi er glade for at kunne bekræfte prisfastsættelsen for Honda e. Vi har oplevet en stor grad af interesse for bilen i hele regionen siden afsløringen af prototypen, hvor vi har fået mere end 40.000 interessetilkendegivelser. Honda e er legemliggørelsen af vores forpligtelse til elektrificering.”.