Opdaterede modeller fra Volvo


Volvo Cars har netop afsløret opdaterede versioner af S90 sedan- og V90/V90 Cross Country stationcarmodellerne, blandt andet med et forfinet eksteriørdesign og et splinternyt, avanceret lydanlæg fra Bowers & Wilkins.

Som led i en omfattende porteføljeopgradering kan virksomhedens 48 volt mild hybriddrivliner nu fås til alle Volvo-modeller, hvilket øger Volvos tilbud på elektrificerede modeller yderligere.

Når det gælder det udvendige design, har Volvos designere introduceret en række ændringer både på for- og bagpartiet af S90 og V90, herunder nye tågelygter, et nyt spoilerdesign og en ny, lavere kofanger foran.

På V90 og V90 Cross Country er det mest karakteristiske træk et helt nyt baglygtedesign, inklusiv fuld LED-signaturbelysning og et sekventielt blinklys. En række nye eksteriørfarver og fælge giver endnu flere muligheder for personalisering.

Inde i kabinen byder et omfattende opgraderet lydanlæg fra Bowers & Wilkins på en endnu større lydoplevelse, takket være nye funktioner som en optimeret forstærker, automatisk kørestøjsreduktion og en ny indstilling, der efterligner lyden fra din yndlingsjazzklub.

En anden ny kabinefunktion er luftrensning med Advanced Air Cleaner med en PM 2,5-partikelsensor. Den var oprindelig udviklet til det kinesiske marked, men nu lanceres den globals og giver føreren mulighed for at overvåge kabinens luftkvalitet via centerdisplayet. Advanced Air Cleaner kan rense kabineluften for næsten alle småpartikler i løbet af få minutter.

Både det nye Bowers & Wilkins-lydanlæg og Advanced Air Cleaner-teknologien tilbydes nu i alle 90- og 60-modeller.

Alle modeller i 90- og 60-serien leveres nu også med dobbelt USB-C-strømudtag bagi, hvilket erstatter 12-volt-udtagene. Trådløs opladning til smartphones, der først blev introduceret i den kompakte XC40 SUV, er nu også tilgængelig på de fleste varianter i 90- og 60-serien.

Hvad angår interiørmaterialerne, tilbydes de eksklusive, skræddersyede sædebetræk af uldblanding, som først blev introduceret på XC90 sidste år, nu også til alle 90- og 60-modeller. Inscription udstyrsniveauet byder desuden på muligheden for et læderfrit interiør.

I det samlede modelsortimentet øger Volvo Cars antallet af sine 48 volt mild hybriddrivliner betydeligt, således at mild hybriddrivliner er en valgmulighed for hver eneste Volvo-model.

De mild hybrider, der først blev introduceret på SUV’erne XC90 og XC60 sidste år, er nu også tilgængelige på alle andre biler i 90- og 60-serien samt på XC40. V90 Cross Country med mild hybriddrivline repræsenterer de første elektrificerede varianter i Cross Country-modellernes historie.

Volvo Cars’ milde hybrider giver op til 15 procent brændstofbesparelse og udslipsreduktion i den daglige kørsel. Brake-by-wire bremsesystemet interagerer med energigenvindingssystemet og reducerer brændstofforbruget og emissionerne ved at genvinde kinetisk energi under bremsning.

Sammen med Recharge-modelrækken betyder det, at der nu er en elektrificeret Volvo-model til alle.