Ny Dacia Sandero pręsenteret


24.491 - så mange Dacia kører der netop nu rundt i Danmark – og kigger man ud i Europa, slog mærket sidste år rekord med ikke færre end 737.000 solgte biler.

Og nu er der godt nyt til alle Dacia fans - og alle de andre, der er på udkig efter en ny bil, men ikke ønsker at bruge en formue på det. Tredje generation af Dacia Sandero og Sandero Stepway er nemlig netop blevet afsløret.

Selv om modellen bygger bro til forgængerne med praktiske løsninger, så er tredje generation et designmæssigt tigerspring. Og det uden at gå på kompromis med Dacias DNA – nemlig simpelt og pålideligt. Designet taler jo for sig selv, men det der for alvor er tydeligt er, at bilen nu er blevet mere strømlinet i designet, hvilket bl.a. skyldes en lavere taglinje og en mere skrå forrude, samt bredere hjulafstand.


Som med den nuværende Sandero kan man naturligvis også få versionen i en Stepway-version. Her er der større frihøjde og et design, der understreger, at dette er en rigtig crossover.

Den nye Stepway adskiller sig endnu mere fra den normale Sandero end forgængeren, og det ser man med det sammen. Kølerhjelmen er anderledes, der er tågelygter og kølergrillen gør den til helt sin egen.

Den nye Sandero og Sandero Stepway kommer til Danmark i begyndelsen af det nye år – endnu er priserne på det danske marked ikke klar.