Pre-book din Audi e-tron GT


Audi Danmark har netop åbnet for pre-booking af den sportslige og 100% elektriske Audi e-tron GT, der er en ægte Gran Turismo med sit smukke design og den kraftfulde elektriske drivlinje. Den endelige model præsenteres i en serieproduktionsklar udgave i starten af 2021, og de første danske ejere forventes at kunne sætte sig bag rattet i løbet af sommeren.

Audi e-tron GT blev vist første gang som konceptbil på Los Angeles Auto Show i efteråret 2018, og sidst er en prototype af RS-udgaven fra Audi Sport – Audi RS e-tron GT prototype – blevet vist iført camouflage i starten af november. Teknikken i Audi e-tron GT kommer fra J1-Performance Platform og er udviklet i samarbejde med Porsche, men e-tron GT’s design og karakter er samtidig umiskendeligt Audi. Da de serieproduktionsklar versioner af både Audi e-tron GT og Audi RS e-tron GT først præsenteres i starten af 2021, er der endnu ikke specifikationer på de to modeller.

Pre-booking
Audi Danmark åbner nu for pre-booking af Audi e-tron GT, så man kan sikre sig en plads på produktionsbåndet og få leveret sin Audi e-tron GT som én af de første. Det er ikke muligt at pre-booke RS-versionen. Pre-bookingen foregår på 
www.audi.dk/gtprebook, hvor man indtaster sine kontaktoplysninger og betaler 20.000 kr. i depositum. Man kan til enhver tid annullere sin pre-booking, hvorved pengene returneres.