Mest populære firmabil: Volvo V60


Nordania Leasing har netop offentliggjort sin liste over de mest leasede firmabiler i 2020. Volvo V60 topper for første gang den fornemme liste, og bilens design, køreegenskaber, sikkerhedsfeatures og attraktive beskatningsværdi er nogle af de udslagsgivende faktorer, der nu har sikret Volvo V60 førstepladsen hos de danske firmabilister.
 

Hos Volvo Car Danmark er den glade nyhed ventet, da V60 i løbet af 2020 har været godt fremme i feltet hos Nordania Leasing: ”Vi er meget glade for, og stolte over den anerkendelse og tillid som de danske erhvervsbilister viser vores brand og produkter. Konkurrencen, netop i firmabilssegmentet, er ekstremt hård, og netop derfor føles det ekstra godt at indtage førstepladsen”, lyder det fra Sarka Fuchsova, direktør for Volvo Car Denmark.
 

Hos Nordania Leasing lyder det samstemmende: ”Kvaliteterne hos Volvo V60 er velbeskrevne, og derfor er det i sig selv ikke overraskende, at den har været meget populær blandt vores kunder. Med sit vellykkede design, rummelige kabine og komfortable interiør hører den naturligt til i toppen. Men at den ligefrem skulle sikre svenskerne den første topplacering i historien er da en bedrift ud over det sædvanlige” udtaler Jens Haarmark Nielsen, Chef for Fleet Management hos Nordania Leasing.
 

Sikkerhed er i Volvos DNA, hvilket også afspejles i udstyrslisten. En V60 er blandt andet udstyret med Run Off Road Mitigation, Lane Mitigation og Lane Keeping Aid, der assisterer føreren med at undgå en potentiel kollision. Udstyrslisten inkluderer også City Safety med Autobrake teknologi, der bruger et automatisk opbremsnings- og detektionssystem - designet til at undgå kollisioner.


Volvo V60 har et beskatningsgrundlag, der starter fra kr 398.600 for V60 Business og kr. 422.600 for Recharge varianten.