Honda pręsenterer ny HR-V


Honda har afsløret den nyeste generation af sin populære kompakte SUV – HR-V, der for første gang fås med et kraftfuldt og avanceret e:HEV-hybridsystem med to motorer som standard. Den helt nye HR-V leverer enestående hybrid effektivitet og avancerede sikkerheds- og teknologifunktioner, alt sammen integreret i et stilrent og slankt coupéinspireret design og samtidig forbedrer den klasseførende indvendige plads og den komfort, som HR-V er kendt for.

Den nye HR-V bliver tilgængelig i Europa fra slutningen af 2021 og er den nyeste model i Hondas modelprogram, der bærer e:HEV-mærket (hybrid-el-køretøj) efter den opdaterede CR-V og den helt nye Jazz og Jazz Crosstar, der blev lanceret i 2020. Den bliver endnu en tilføjelse til Hondas elektrificerede modelprogram, nu hvor mærket bevæger sig yderligere mod sit mål om at elektrificere alle sine europæiske mainstream-modeller inden 2022.

Coupéinspireret SUV design

Den næste generation af HR-V e:HEV har et markant SUV-look, kombineret med et kompakt coupéinspireret design. Den nye model viderefører den nye, stilrene, moderne designfilosofi som set i andre nye Honda-modeller, der følger grundfilosofierne omkring funktion og design.

Designet inkluderer et nyt markant, integreret kølergitter, mens den generelle designlinje formes af en lang motorhjelm og skarpere, mere lodrette sider for at sikre, at der ikke er nogen indvirkning på den indvendige plads. Motorhjelmen er lav og flad med en linje, der løber til bunden af A-stolperne og giver en følelse af stabilitet og sikkerhed, der yderligere bidrager til SUV-looket.

Enestående plads og komfort

Den helt nye HR-V har en kombination af premium SUV-styling og ekstraordinær rummelighed takket være den smarte placering af dens hybridsystem. Som et resultat bevarer HR-V sin forgængers klasseførende indvendige rummelighed, hvor fire voksne er i stand til at sidde med maksimal komfort.

Som med det udvendige udstråler det rummelige interiør en solid, premium SUV-følelse, med moderne indtræk og bløde materialer af høj kvalitet. Den moderne minimalistiske æstetik, der føres an af instrumentpanelets vandrette linjer, er resultatet af et stilrent interiør og et instrumentbræt, hvor hvert element er omhyggeligt placeret for at bidrage til pladsfølelsen og anvendeligheden. Det moderne design styrkes yderligere i et nyt design af ventilationskanalerne i kabinen, der flyder ud i ét fra L-formede åbninger placeret i de øverste hjørner af instrumentbrættet og skaber et bredt flow af frisk luft ved siden af og over passagererne.

Takket være Hondas kompakte hybridsystem og den centrale placering af brændstoftanken, bevarer den helt nye HR-V også de alsidige Magic Seats, der tilbyder både "fold-ned" og "fold-op" afhængigt af det ønskede lastrum.

Den helt nye HR-V e:HEV vil være tilgængelig i Europa i slutningen af 2021. Interesserede kunder kan allerede nu registrere deres interesse på Hondas hjemmeside.