Audi udvider Audi Sport forhandlernet


Førhen har det i Danmark udelukkende været Audi Gladsaxe, der siden 2015 har kunnet kalde sig Audi Sport forhandler, men en stigende efterspørgsel i markedet efter de hurtige og kraftfulde RS-modeller har fået Audi i Danmark til at udvide forhandlernettet til også at omfatte Audi Aarhus og Audi Hørsholm.

”Det er en efterspørgsel, som vi hos Audi i Danmark kun forventer vil stige med lanceringen af Audis første fuldt elektriske RS-model, Audi RS e-tron GT", fortæller Morten Troest, salgschef hos Audi Danmark.

På nuværende tidspunkt er der indregistreret 615 Audi R- og RS-modeller i Danmark.

I showroomene hos alle 3 Audi Sport-forhandlere kan man nu finde RS-modeller, og dedikerede rådgivere er klar til hjælpe kunderne med at finde den helt rigtige RS-model. På værkstederne er man ligeledes klar med specialuddannede teknikere og specialværktøj til at servicere bilerne. En RS-model er noget særligt og kræver særlig pleje på et originalt værksted, der er uddannet til at tage sig kærligt af den.

Audi Sport GmbH (det tidligere quattro GmbH) er en selvstændig division under AUDI AG, der blev etableret i 1983 og har base i Neckarsulm i Tyskland. Audi Sport står for udviklingen og produktionen af Audis R- og RS-modeller, og hele Audis motorsport program hører også under Audi Sport. Født i motorsport, testet under de mest ekstreme forhold og overført til serieproduktion – det er princippet bag R- og RS-modellerne fra Audi Sport, hvor high-performance kombineres med anvendelighed i hverdagen.
 

Audi Sport modeller i Danmark:
R8 Coupé
R8 Spyder
RS e-tron GT
RS Q8
RS Q3
RS Q3 Sportback
RS 7 Sportback
RS 6 Avant
RS 5 Sportback
RS 4 Avant
RS 3 Sportback
RS 3 Limousine