Polestar klar i Danmark


Maj 2021 startede de første prøvekørsler for kunder fra Gammel Mønt 5 i indre København og nu åbner det første Polestar Space på Gammel Mønt 10.

 

Siden de første kundeprøvekørsler har over 600 antal kunder allerede været ude og prøvekøre en Polestar 2 og interessen er overvældende. 

 

Nu åbner Polestar officielt i Danmark med det første Polestar Space. Polestar Space er nytænkning indenfor præsentation af biler. Det minder om et kunstgalleri, kombineret med minimalistisk design med digital interaktivitet. I Polestar Space vil besøgende få mulighed for at lære brandet og bilerne bedre at kende og bliver mødt af produktspecialister, som giver en grundig introduktion af bilen og dens mange innovative kvaliteter.

 

Henrik Bang, Direktør for Polestar Danmark udtaler: ”Vi glæder os helt vildt til at byde vores kunder velkommen i vores Polestar Space. Her får du hjælp af produktspecialister og ikke sælgere. Dette er for at sikre, at du som kunde får akkurat så meget eller så lidt hjælp, som du selv ønsker. For os er oplevelsen af dit besøg vigtigere end noget andet, da selve købet foregår digitalt præcist, når det passer dig”

 

Bestilling af en testkørsel foregår på Polestar.com, hvor man også finder information om de fem Polestar destinations som findes i Nærum, Vallensbæk, Vejle, Aarhus og Aalborg. Ved en Polestar destination kan kunderne blive introduceret til bilen, prøvekøre, få bilen udleveret samt få udøvet service. Sammen med de fem Polestar destinations vil der være 31 servicesteder der tilsammen dækker hele i Danmark.

 

Bilerne der ankommer til Danmark i 2021 kommer med en højt specificeret introduktionspakke, to elektriske motorer med 300 kW og 660 Nm i alt og med verdens første infotainment-system drevet af Android Automotive OS med integrerede Google services.

 

Prisen for introduktionsmodellen er 449.000 kr.

 

Flere oplysninger kan findes på Polestar.com.