Tesla udvider igen i Danmark


Tesla fortsætter deres udvikling i Danmark og planlægger at åbne endnu et Tesla Center, hvor salg, service og levering arbejder sammen under ét tag for at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Efter etableringen på Fyn står Greve næst for tur for at komme endnu tættere på kunderne i København og sydvest for hovedstaden.

Mobile Service vokser fortsat, og Tesla-teknikere rejser rundt til kunder i hele Danmark. Det er en del af realiseringen af Teslas ambition om at tilbyde nuværende og kommende Tesla-ejere en smidig serviceoplevelse, uanset hvor de befinder sig.

Ligeledes udvides Supercharger-netværket kontinuerligt. Inden længe indvies den første Supercharger med tredje generations teknologi på Sjælland. De såkaldte V3 Superchargers kan levere en effekt på op til 250 kilowatt. Det er en af de 10 nye Supercharger-stationer som er på tegnebrættet for det kommende år, hvilket vil øge udbuddet af Superchargers med mere end 80% i Danmark.

Bygger nyt Tesla Center i Greve

Tesla vokser støt og øger løbende servicekapaciteten og tilstedeværelsen i Danmark med flere Tesla Centre med salg, service og levering. De nuværende servicecentre i Hillerød og Kastrup på Sjælland og Aarhus i Jylland vil henover sommeren få selskab af det nye Tesla Center i Odense på Fyn.

Nu er det tid til at komme endnu tættere på nye kunder og Tesla ejere i København og omegn. Tesla har valgt at placeres deres nye Tesla Center i Greve, sydvest for København. Planen er at åbne for prøveture, service og udleveringer af nye og brugte Teslaer til efteråret. Nyetableringen vil skabe mange nye jobmuligheder som annonceres fra og med nu.

Mobile Service rejser rundt til kunder i hele Danmark
Gennem de seneste tre år har Tesla investeret i flere Mobile Service-teknikere, som kan udføre op til 80% af alle reparationer uden for servicecenteret, mens bilen oplades på en Supercharger eller er parkeret hjemme eller på arbejdspladsen.

De udekørende teknikere servicerer i dag Tesla-ejere på tværs af hele Danmark ved hjælp af 8 Mobile Service-køretøjer. Sammen udfører de cirka 40 procent af den samlede andel af Teslas servicearbejde, hvor ejerne blot behøver at interagere ved at booke en tid i sin Tesla-app og derefter åbne og låse bilen fra afstand. Mobile Service er værdsat af kunderne, hvilket afspejles i diverse kundetilfredshedsundersøgelser, hvor Tesla er rangeret blandt de bedste.

Ambitiøse ekspansionsplaner for Supercharger-netværket
De seneste år har Tesla investeret kraftigt i udbygningen af ladenetværket. De 11 Supercharger-stationer på tværs af landet og næsten 200 destinationsopladere på hoteller, restauranter og ved indkøbscentre bidrager til at muliggøre effektiv og prisoverkommelig rejse gennem hele Danmark.


Snart åbner den første V3 Supercharger på Sjælland, som vil åbne op for rejser mellem øst og vest i de nordlige dele af Sjælland. V3 Superchargers har en effekt på op til 250 kilowatt, hvilket indebærer endnu kortere ladestop når man er på elektrisk langfart i en Tesla. En Model 3 Long Range kan lade op til 120 kilometer rækkevidde på fem minutter på en V3 Supercharger, og en gennemsnitlig ladepause forventes at vare cirka 15 minutter.

Tesla forventer at åbne yderligere 9 nye V3 Supercharger-stationer i Danmark med i alt omkring 90 ladeudtag på nøje udvalgte placeringer. Det betyder at det nuværende ladenetværk og antallet af udtag forventes at vokse mere end 80% i løbet af det kommende år.