Reserver din Supra online nu


Drømmer du om at være blandt de første ejere af den helt nye Toyota Supra, kan du nu komme et skridt nærmere denne drøm. Toyota har nemlig netop åbnet for reservationen af Supra i Danmark, og da antallet af biler til det danske marked er stærkt begrænset, skal du nok ikke vente længe med at reservere den kompromisløse sportsvogn, hvis man vil være med i opløbet om at modtage sin bil allerede i 2019. Reservation af den nye Supra sker udelukkende online.

 

En af de Toyota-modeller, der har vakt størst begejstring gennem tiden, og som stadig gør det flere steder, er sportsvognen Supra. Produktionen stoppede for 16 år siden, men til næste år introducerer Toyota en helt ny og femte generation af den legendariske sportsvogn.

 

Med en arv tungere end en sportshal fuld af sumobrydere har bilentusiaster allerede store forventninger til den ny udgave af den legendariske Supra, der er indbegrebet af en ægte sportsvogn. Forventningerne er steget i takt med, at den nye Supra er blevet vist frem i en kamoufleret udgave først ved Goodwood Festival of Speed i England i sommer og senest ved den internationale biludstilling Paris Motor Show i oktober.

 

Når den nye Supra introduceres næste sommer, sker det stort set samtidig over hele verden. Det betyder, at kun 900 biler finder vej til det europæiske marked i 2019, hvorfor antallet af biler til det danske marked også vil være stærkt begrænset.

”Den nye Toyota Supra er en fuldblods sportsvogn, der appellerer til dem, der efterspørger en særlig god køreoplevelse i kombination med eksklusivitet. Vi får nemlig kun et stærkt begrænset antal biler til Danmark, og derfor ønsker vi at give interesserede muligheden for allerede nu at reservere en bil, og dermed komme med opløbet om at være en af de første danske ejere af den nye Supra,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

 

Udelukkende onlinereservation

Selve reservationen af den nye Supra foregår udelukkende online. Så for at komme med i opløbet om en af de første udgaver af den nye Supra på det danske marked skal man klikke sig ind på Toyota Danmarks særlige Supra-side på toyota.dk/supra. Her skal man udfylde sine personlige informationer samt betale 15.000 kr. i depositum. Pengene bliver modregnet i bilens endelige pris, og man har mulighed for at fortryde sin reservation, så længe man ikke har underskrevet en købsaftale, og depositummet på 15.000 kr. vil i så fald blive tilbagebetalt.

 

Mens den nye Supra første gang vises frem uden forklædning 14. januar i forbindelse med North American International Auto Show 2019 og nærmere specifikationer ved samme lejlighed afsløres, vil priserne blive offentliggjort lidt senere. Når både priser, specifikationer og det endelige design på den nye Supra er kendt, vil de første heldige danskere blive kontaktet direkte af Toyota med henblik på at underskrive en endelig købsaftale.

 

Et af kendetegnene ved Supra har altid været frontmotor og baghjulstræk. Fjerde og hidtil seneste generation, der blev introduceret i 1993, var den hidtil mest kraftfulde Toyota nogensinde med sine 330 hestekræfter. Den står også som en af de mest succesfulde i motorsport, da den hele fire gange vandt GT500-klassen i det japanske GT Racing mesterskab – i dag kendt som Super GT serien.

 

Den helt nye Supra fortsætter i samme stil som tidligere generationer med frontmotor og baghjulstræk samt en række-seks-motor, der yder over 300 hestekræfter, og et tyngdepunkt, som er lavere end det i Toyota GT86.