Danske priser på ny Mercedes GLS


Tredje generation af den største og mest luksuriøse SUV fra Mercedes-Benz er blevet endnu større og endnu mere luksuriøs. Designet er nyt, og til trods for større dimensioner, fremstår den fuldvoksne syvpersoners-SUV mere let og atletisk end sin forgænger. Og med rekordhøjt udstyrsniveau er komforten i højsædet uanset underlaget. Priserne begynder ved 1.505.000 kr. for Mercedes GLS 350 d 4MATIC.

Da Mercedes-Benz GL blev introduceret i 2006, udmærkede den sig som den største og mest luksuriøse SUV fra Mercedes-Benz nogensinde. I 2016 skiftede modellen navn til GLS og understregede dermed én gang for alle referencen til S-Klassen, som i årtier har sat standarden inden for teknik og komfort såvel som stil og elegance. Og tredje generation af GLS skuffer på ingen måde, for ud over det nye, atletiske design og det imponerende standardudstyrsniveau er modellen nemlig vokset hele 77 mm i længden. Det kan særligt mærkes på tredje sæderække, hvor der nu er komfortabel plads til to voksne passagerer.

Omfattende udstyrsniveau
Komfort og sikkerhed er i højsædet i den ny GLS, og med udstyr som Førerassistentpakke, MULTIBEAM LED-forlygter og parkeringspakke med 360 ° kamera er den både let og sikkert kørt. På især længere ture kan føreren og de op til seks passagerer desuden glæde sig over lækre detaljer som widescreen cockpit med det intelligente infotainmentsystem MBUX, Burmester surround soundsystem, panorama elskydetag og elektrisk justerbare forsæder i lækkert Lugano-læder.

Komfortabel uanset underlaget
Når asfalten slipper op, fortsætter GLS ufortrødent, for ud over det avancerede firehjulstræk 4MATIC fås GLS nemlig med differentialespærre og specifikke offroad-køreprogrammer. Og med den aktive luftundervogn AIRMATIC tilpasser bilen sig automatisk til både underlag og hastighed. Samtidig tager systemet endda højde for bilens aktuelle samlede vægt.

Kraftfulde dieselmotorer
Den ny GLS fås i første omgang med to kraftfulde dieselmotorer, der yder henholdsvis 286 hestekræfter i GLS 350 d 4MATIC til priser fra 1.505.000 kr. eller med hele 330 hestekræfter i GLS 400 d 4MATIC, der fås til priser fra 1.625.000 kr.

I løbet af sommeren følger også benzinudgaven GLS 580 med V8-benzinmotor og 48-voltssystemet EQ Boost og 589 hestekræfter.