Opdatering af Tesla Model 3


Tesla foretager med jævne mellemrum opdateringer af deres biler – men der er som regel tale om softwareopdateringer. Nu er det dog tid til lidt visuelle opdateringer, som nok skal få smilet frem hos Tesla-folket. 2021 modellerne kommer med sorte dørhåndtag og lister. Det giver et helt andet visuelt udtryk, specielt med de sorte fælge til bilen. Der kommer desuden opdaterede fælgedesign på de 18” og 19” fælge og helt nye 20” Turbine Design fælge til Performance modellen.

Derudover bliver det muligt at få elektrisk bagklap, der kan aktiveres via touch skærmen eller din Tesla app på mobilen.

Indvendigt sker der også lidt rent visuelt. Den sorte pianolak erstattes af en sort mat finish i midterkonsollen. Der bliver sorte lister ved dørene og scroll hjulet i rattet bliver af metal. Derudover bliver midterkonsollen redesignet og du kan oplade to mobiltelefoner trådløst. Der bliver desuden to nye USB C porte, samt en USB A port i handskerummet.

Opdateringerne gælder på alle firhjulstrukne Model 3 versioner.

Tesla Model 3 2021 vil have en rækkevidde på 580 km i Long Range versionen (WLTP) og 567 km i Performance versionen (WLTP).