Nu kan du bestille Tesla Model Y


I dag er Model Y Design Studio åbnet i Danmark. Priserne starter fra DKK 499.412, og de første leveringer forventes i år.

Tesla’s Design Studio indeholder to varianter af Model Y, herunder Long Range og Performance – begge med firehjulstræk.

De første leverancer vil være Model Y Long Range. Med en WLTP-rækkevidde på 505 kilometer, masser af lagerplads og et HEPA-filter af medicinsk kvalitet er Model Y Long Range den ultimative kombination af ydeevne og anvendelighed.

Ifølge Tesla er Model Y en fuldt elektrisk SUV i mellemstørrelsen designet med henblik på maksimal alsidighed og sikkerhed, industriledende rækkevidde, overlegen ydeevne og den mest avancerede teknologi.

Panoramaglastaget og de høje siddepladser i Model Y skaber en følelse af rummelighed og tilbyder en vidstrakt udsigt fra hvert et sæde i bilen. Det forreste bagagerum og en split-foldbar anden sæderække giver i alt 1,9 kubikmeter lagerplads. Indvendigt findes en 15” touchskærm til alle bilens funktioner, og ligesom Model 3 kræver Model Y ingen nøgler men opretter i stedet forbindelse til din smartphone for nem ind- og udstigning. Model Y er også forbundet til Teslas mobilapp og dets lettilgængelige unikke funktioner såsom fjernoplåsning, Summon, fjernforberedelse, placeringssporing, Speed Limit Mode og meget mere.

Model Y er designet til at være den sikreste SUV i mellemstørrelsen. Bygget fra bunden som et elektrisk køretøj, giver det lave tyngdepunkt, stive karosseri og store deformationszone enestående beskyttelse. Dens aerodynamiske design og førende batteriteknologi giver et meget effektivt energiforbrug, hvilket betyder bedre rækkevidde med mindre energi. Model Y er også kompatibel med vores nuværende Supercharger-netværk bestående af mere end 6.000 Superchargers i hele Europa samt vores nye V3 Superchargers, som kan oplade med hastigheder op til 1.600 kilometer i timen. Som med alle modeller fra Tesla bliver Model Y bedre over tid med hyppige over-the-air softwareopdateringer.