Alle BMW nyheder i Geneve


På den internationale biludstilling i Genève viser BMW hvad vi kan forvente os fra dem i den nærmeste fremtid. Herunder kan du se højdepunkterne, hvor den helt store stjerne selvfølgelig er BMW Concept M8 Gran Coupé.

BMW X4 har verdenspremiere i Genève og er nyeste medlem i BMW X-familien. Bilen lanceres i Danmark i juli måned og topmodellerne bliver BMW X4 M40i med 360 hestekræfter og BMW X4 M40d med 326 hestekræfter.

BMW X2 lanceres i Danmark i den kommende weekend. Med sit ekstroverte design kører BMW X2 sine helt egne veje. Den forener det bedste fra en coupé og BMW's X-modeller og tilbyder både attitude og køreglæde.

BMW M3 CS er topmodellen i BMW M3-sortimentet og er endnu mere sportslig end BMW M3 med Competition-pakke. Bilen har 460 hestekræfter og accelererer fra 0-100 km/t på kun 3,9 sekunder. Modellen er en "Limited Edition", og produktionen er på kun 1.200 enheder.

BMW 2-serie Active Tourer og BMW 2-serie Gran Tourer vises i en opdateret version med nyt design og nye muligheder for individualisering. De opdaterede versioner kan bestilles i Danmark nu.

BMW i8 Roadster, som er den åbne version af BMW i8 Coupé, lanceres i Danmark til maj og byder på ren køreglæde uden filter. BMW i8 Roadster er en plug-in-hybrid med BMW eDrive-teknologi.

Stjernen på showet er BMW Concept M8 Gran Coupé. Konceptbilen illustrerer meningen bag bogstavet "M" på en imponerende og anderledes måde, som i denne forbindelse betyder "mere" - mere af det hele! BMW Concept M8 Gran Coupé udtrykker hele facetten af luksus og er den mest forførende og eksotiske udgave af BMW 8-serien.